De dansvormen in de wereld veranderden ook en zo trad de Hiphop cultuur in met Breakdance en Streetdance. Grease geeft al breakdance lessen sinds 1985 en hoort nu bij de top. Streetdance verdrong de andere dansvormen zoals ballet en Jazzdans. Streetdance heeft geen vastgelegde pasjes en biedt daarom de danser of choreograaf creatieve mogelijkheden. Grease biedt nu aan voor leden van jong tot oud aan: breakdance, streetdance, (step-) aerobics, zumba en fitness. Ook externe verenigingen maken gebruik van de zaal, zo worden er onder andere judo, kickbox, karate, mensendieck en zouk gegeven.
Enkele bereikte hoogtepunten zijn: de Nederlandse kampioenen breakdance trainen namelijk hier. De eerste voorrondes van de kampioenschappen werden enkele jaren geleden bij Grease gehouden. Bij het Nationaal amateurdansfestival van enkele jaren geleden, heeft de showgroep van Grease de hoofdprijs gewonnen. De selectie dansgroep van nu is vooral showgericht en concentreert zich niet op wedstrijden. Veel leden van Grease zijn naar een dans academie gegaan en hebben van hun hobby hun beroep gemaakt. Op dit moment telt Grease een kleine 500 leden. Waarvan zo’n 100 leden echt op de dans gericht zijn.
Studio Grease bevindt zich in de Waterloostraat te Breda in een oude gymzaal. Deze gymzaal is omgebouwd tot een sportschool met 2 zalen. Een zaal wordt gebruikt voor de fitnes en de andere voor de dans. Alle nodige accommodaties zoals kleedruimtes, douches, toilet en kantine zijn aanwezig. De leden kunnen ook gebruik maken van de sauna of zonnebanken. Er zijn veel leden die al van jongs af aan bij Grease trainen. Er wordt regelmatig een praatje gemaakt met de leden en zo blijft het bestuur op de hoogte van de verschillende meningen.

Kort samengevat Grease staat voor:

  • Kinderen kunnen lessen volgen in de dans of andere sporten en worden getraind om beter te worden.
  • Grease biedt sportief vermaak voor jong en oud  op allerlei gebieden
  • Grease is niet commercieel, we zijn er voor de klant en niet voor de winst
  • Grease staat voor eerlijkheid tegenover de klant
  • Grease is met de dans begonnen en dat zal ook het hoofddoel blijven.
  • Grease staat open voor veranderingen